Studio Italiano


De ce sa invatam limba italiana?

Iata cateva motive pentru care merita sa studiam limba italiana:

  1. Limba italiana este considerata ce mai frumoasa si melodica limba de origine latina.
  2. Mai mult de 65 de milioane de persoane vorbesc limba italiana in Italia si in afara granitelor tarii.
  3. Limba italiana are o istorie bogata. Vechii romani ne-au lasat ca mostenire alfabetul latin, au pus bazele dreptului modern, au fondat multe orase si strazi si au raspandit crestinatatea in toata lumea. Nu in ultimul timp ne-au daruit renasterea spirituala, artistica si stintiifica prin Renastere-Rinascimento
  4. Bucataria italiana se afla in topul bucatariilor din lume cu preparatele gustoase ca pizza, spaghetti, mozzarella, etc.
  5. Muzica italiana are niste interpreti faimosi in toata lumea. Cine nu fredoneaza celebra "O sole mio" interpretat inconfundabil de regretatul Pavarotti sau cantecele artistei Laura Pausini, Eros Ramazotti si Andrea Boccelli si multi alti.
  6. Ce marca au jeansii tai? Guess, Dolce&Gabbana, Diesel, Armani? Moda italiana are cei mai mari designeri cu recunoastere mondiala. Brandurile italienesti cuceresc milioane de persoane prin calitatea produselor exceptionale si stilul inconfundabil "made in in Italy".
  7. Italia este o tara inalt industralizata in toate domeniile. Nu putem sa omitem insa industria automibilistica cu cele mai faimoase masini Ferrari, Lamborghini, Maserati, Fiat, Alfa Romeo.
  8. "Italia, gradina Europei" este o destinatie turistica preferata de multa lume. Orasele ca Roma, Firenze, Venezia trebuiesc neaparat vizitate cat si sudul Italiei apreciata pentru frumusetea naturii.
  9. Piata muncii din Italia are nevoie de personal specializat in diferite domenii ca medicina, constructii, turism asa ca prin cunostina limbii italiene putem sa avem acces la un job mai bine platit .
  10. Sper ca aceste motive v-au convins sa incepeti aceasta aventura cu Studio Italiano si sa urmati un curs prin intermediul serviciilor oferite de noi.